Abonneren  Inloggen
Van onze partner Een kennismaking met Verspreiden.com

Een kennismaking met Verspreiden.com

8 februari 2022

Ze bestaan al bijna 10 jaar en groeien nog ieder jaar verder. Verspreiden.com is hét verspreidplatform van Nederland. Hoog tijd om eens nader kennis te maken met deze onderneming die online de diensten huis-aan-huisverspreiding en direct-mail aanbied. Aan het woord zijn Huibert Goedegebure en Daniël van Iwaarden, oprichters van Trainews Media, het moederbedrijf van Verspreiden.com.

Verspreiden.com, in de verspreidwereld een bekende naam. Vertel eens wie jullie zijn?

‘Verspreiden.com is een merk van Trainews Media. Ons bedrijf Trainews Media zorgt dat ondernemers lokaal zichtbaar zijn. Zo kan onze klant succesvol ondernemen. Met Verspreiden.com bieden we een handig platform voor offline zichtbaarheid. Er maken veel lokale ondernemers gebruik van, maar ook veel ondernemers in de printindustrie en steeds meer bedrijven uit de creatieve branche.’

Hoe is Verspreiden.com ontstaan?

‘We kregen bij Trainews Media vaak de vraag of we voor klanten ook een huis-aan-huisverspreiding konden verzorgen. We kwamen erachter dat dit best een heel ‘gedoe’ was om dat steeds aan te vragen bij allerlei organisaties en dat er heel veel verschillende mogelijkheden en voorwaarden waren. We dachten: dat moet simpeler kunnen. En zo ontstond Verspreiden.com in 2012. De domeinnaam was toen gewoon vrij te registeren. Juist het feit dat een verspreiding regelen zo makkelijk gaat via Verspreiden.com maakt ook dat steeds meer ondernemers er gebruik van maken.’

En wat bieden jullie op het verspreidplatform?

‘We bieden huis-aan-huisverspreiding en direct mail aan. Zowel voor de ongeadresseerde verspreiding als de geadresseerde verspreiding kun je dus bij ons terecht. Sinds kort bieden we op Verspreiden.com ook huis-aan-huisverspreiding in België aan. Een mooie aanvulling op het totaalpakket. De klant kan kiezen uit alle beschikbare verspreiders per postcode, vervolgens of ze wel of geen drukwerk erbij bestellen en op een eenvoudige manier een verspreiding plannen.’

Daar zijn we wel benieuwd naar. Hoe werkt het plaatsen van een bestelling voor huis-aan-huisverspreiding precies?

‘Heel eenvoudig: bij een huis-aan-huisverspreiding kies je eerst het verspreidgebied. Dat kan tot op postcodeniveau. Daarna kies je of je zelf het drukwerk aanlevert of dat wij dat verzorgen. Vervolgens selecteer je eventueel het drukwerk en geef je aan hoe je het wilt laten verspreiden. Uniek is dat we dus alle verspreidmogelijkheden van Nederland aanbieden. Wil je mee met de lokale huis-aan-huiskrant? Dat is geen enkel probleem. Wil je wat extra exemplaren bestellen voor je filiaal? Ook dat kun je eenvoudig aangeven.’

Verspreiden.com

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Verspreiden.com staat iedere werkdag voor je klaar. Wil je huis-aan-huisverspreiding of direct mail aanbieden aan jouw klanten? Verspreiden.com heeft een speciaal resellers programma. Telefonisch bereikbaar op 0113 70 02 02 of per e-mail op support@trainews.nl.