Abonneren  Inloggen

Digital Textile Congress klaar voor september

6 juni 2023

De 6e editie van het Digital Textile Congress vindt plaats op 28-29 september 2023 in Holiday Inn Expo in Gent, België. Het internationale evenement wil de beste onderzoeken en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale technologieën samenbrengen, zoals hardware, software, inkten, substraten en hun gerelateerde toepassingen.

Er is aandacht voor alle aspecten van de digitale technologieën die van toepassing zijn op het maken van creatief en functioneel textiel, kleding, soft signage, technisch, outdoor- en indoortextiel. De presentaties omvatten bijdragen van o.a. Agfa, Captics, Centexbel, CETI, CHT, ColorDigital, Covestro, Digitex, DITF Denkendorf, DyStar, Farbenpunkt, Fujifilm Ink Solutions, Klieverik, Lamberti, Libaert, SPGPrints, Sun Chemical, Tanatex, TexIntel, TripleR, Zimmer.

De inschrijving is nu geopend. Bezoek de website voor meer informatie.