Abonneren  Inloggen

Brother lanceert printer voor lange bannerformaten

8 juni 2023

Brother brengt een nieuwe langformaat A3 all-in-one inkjetprinter op de markt, geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die zelf actie- en promotiemateriaal willen printen op lange bannerformaten.

De Brother MFC-J6959DW is een compacte all-in-one inkjetprinter voor het afdrukken op standaard papierformaten, plus het printen op papierrollen waarbij het afgedrukte materiaal automatisch op de juiste lengte wordt afgesneden. Met deze printer is het mogelijk om materialen als signage, lange posters, panorama prints en banners tot maximaal 2,7 meter af te drukken. Daarnaast is het nieuwe inkjetmodel van Brother ook geschikt voor het printen op standaard formaten zoals A3, A4 en A5.

John Goossens, General sales manager bij Brother Nederland, vertelt over de nieuwe Brother printer: ‘Onze compacte langformaat inkjetprinter is uniek in de markt. Het apparaat is ideaal voor diverse branches binnen het MKB, omdat bedrijven nu zelf hun materialen kunnen afdrukken. Je kunt dan denken aan actieposters voor in winkels, menubanners voor de horeca en panorama impressies voor architecten en makelaars. Daarnaast kan onze nieuwe all-in-one printer ook gewoon gebruikt worden op het bureau voor print-, scan- en kopieerwerkzaamheden tot A3-formaat.’

De MFC-J6959DW is sinds 1 juni 2023 beschikbaar voor de Nederlandse markt.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters