Abonneren  Inloggen

Grafotronic en Leonhard KURZ kondigen wereldwijd partnerschap aan

28 maart 2024

Leonhard KURZ en Grafotronic hebben een mondiaal partnerschap aangekondigd. Door de productiemogelijkheden van Grafotronic op het gebied van modulaire labelapparatuur te combineren met de ontwikkelingen van KURZ op het gebied van digitale veredeling willen de partners de oplossingen voor het verrijken van labels verbeteren.

Leonhard KURZ brengt zijn expertise op het gebied van thin film technology en apparatuur voor digitale veredeling ter tafel, waarmee het bedrijf zijn klanten een reeks op het systeem afgestemde verbruiksartikelen en machines aanbiedt.

Grafotronic is gespecialiseerd in future-proof modulaire etiketteermachines. Het aanbod omvat lasersnijden, laserafwerking en uitgebreide afwerkingsmachines.

De sector sterker maken door samenwerking

Het partnerschap komt verder tot uiting tijdens het aankomende “Embellish More – Label Technology Forum” op 11 en 18 april bij KURZ Transfer Products in Huntersville, NC, in de VS. Dit forum is een initiatief voor labelconverters en biedt de mogelijkheid om in één dag uitgebreid inzicht te krijgen in veredelingstechnologie. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.embellish-more.com.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief