Abonneren  Inloggen

Xeikon

Bij Xeikon draait alles om klantgerichte innovatie. In plaats van een bepaalde technologie voor te schrijven, richten wij ons erop u de beste totaaloplossing voor uw toepassingen te bieden. Wij zijn pioniers op het gebied van digitaal printen met de mentaliteit van een start-up. Alle bedrijven zijn uniek, onze klanten zeker. Wij hebben de technologie, de flexibiliteit en meer dan 30 jaar expertise om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wilt u zich verdiepen in de wereld van digitaal printen of uw aanbod diversifiëren door te investeren in nieuwe toepassingen? Wij leveren meer dan de drukpers! Samen vinden we de beste oplossing en helpen we u uw klanten van dienst te zijn. Gedurende het hele proces kunt u beroep doen op onze ondersteuning en advies om uw bedrijf te laten groeien.

 

Labels

Of u nu gaat voor meer capaciteit  of gewoon wil starten in digital print, het printen van labels is een oester van kansen. Als uw partner voor digitaal drukken, is Xeikon de perfecte keuze om in te stappen met intelligente workflows en unieke oplossingen om uw toepassingen te diversifiëren en te verbeteren.

UV-inkjet of toner: aan u de keuze!

Met de etikettendrukpersen van Xeikon hoeft u niet meer te kiezen tussen UV Inkjet of toner. We bieden beide... compleet met begeleiding om de juiste technologie te selecteren voor uw toepassingen.

Kwaliteit die past bij elke runlengte

Runlengtes veranderen, en Xeikon helpt uw ​​klant zich hoe dan ook aan te passen... de hoogste kwaliteit producten beloven met conversie die tijd bespaart en efficiënt blijkt te zijn.

Meer over labels

 

Walldeco

Xeikon is marktleider in het aanleveren van totaal oplossingen voor de walldeco industrie. Dankzij de productiviteit van de drukpersen kunnen zo niet alleen murals maar ook lagere volumes van traditioneel behangpapier digitaal op een meer efficiënte manier geproduceerd worden.

De Xeikon oplossing voor de productie van behangpapier biedt tal van voordelen:

  • Volledig geautomatiseerde workflow
  • Hoogste afdrukkwaliteit + productiviteit
  • Superieure duurzaamheid

Meer over Walldeco

 

Boeken

In de afgelopen twee decennia heeft digitale technologie de boekdrukmarkt opnieuw gedefinieerd met oplossingen die op winstgevende wijze kleine tot middelgrote oplagen produceren. De Xeikon SX Series zijn ontworpen voor short-run boekendruk. De combinatie van hoge drukkwaliteit, druksnelheid en lage kost opent nieuwe mogelijkheden.


Meer over boeken

 

Golfkarton

De voordelen van digital printing beginnen ook te spelen in de brede verpakkingsmarkten. De opkomst van kleinschalige e-commerce creëert de behoefte voor kwalitatieve verpakking in kleine oplages. Iets wat meestal voor deze, vaak, start-ups onbetaalbaar is, wordt nu mogelijk door digitaal druk. 

Xeikon IDERA biedt de oplossing voor de dozen-producent om dit soort ultra-kleine oplages te maken tegen een haalbare prijs.

Xeikon IDERA: 

  • Is een single-pass post print oplossing.
  • Drukt op coated & uncoated boards, wit en bruin
  • Gebruikt watergebaseerde inkten, goedgekeurd voor voeding.

 

Meer over Xeikon IDERA

 

Heeft u vragen over onze producten? Onze Markt Experts helpen u graag verder!

 

Bekijk hier onze agenda met evenementen.

 

 

 


Contactgegevens

www.xeikon.com
Duwijckstraat 17
2500 Lier
0032-4431311
info@xeikon.com

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Xeikon